Tjänster


TrygghetsVaktens vinds- och krypgrundsavfuktare


TrygghetsVakten krypgrund

trygghetsvakten grundAvfuktaren garanterar att din kryp- eller torpargrund inte får problem med mögel, lukt, röta eller andra fuktrelaterade problem. Avfuktaren för krypgrunder är underhållsfri och helt ljudlös och har även följande fördelar:

  • Låg energiförbrukning
  • Enkel installation
  • 7 års garanti
  • Driftsäker

Det finns även möjlighet att välja Trygghetsvakten Grund PRO som är något mer avancerad än grundmodellen med automatisk avstängning vid kalla temperaturer. Denna modell bör installeras av utbildade installatörer och finns i tre utföranden. Läs mer hos Trygghetsvakten

 

Trygghetsvakten Vindsavfuktare

Trygghetsvakten vind är är styrd ventilation anpassad för vindsutrymmen.

Till skillnad från krypgrundsavfuktaren PRO, som suger ut luft så trycker vindsavfuktaren in torr luft på vinden för att eleminera risken för fuktrelaterade problem såsom vit- och svartmögel.

 

 


Mögelsanering


Mögelsanering i Norr utför även saneringar av krypgrund och vindsutrymmen där fuktproblem redan uppstått. Efter sanering rekommenderas att installera lämplig avfuktare för att problem inte skall återkomma.

Vi använder oss av ett klorbaserat saneringsmedel som heter AMP-91 som är ett miljövänligt preparat som bryts ned till vatten och koksalt.

För mer information kontakta Mögelsanering i Norr

 


Uthyrning av avfuktare för vattenskador


Vi har effektiva sorptionsavfuktare till uthyrning som avfuktar 18 liter vatten per dygn, 250m2 per timma för att torka ut vattenskador. Dygnshyra från 120kr / dygn inkl moms.

 

 

 

 


Fasadtvätt


Vi rengör även fasader från mögel och algangrepp med saneringsvätska och efterföljande avsköljning med högtryckstvätt.